Myobrace traineri

Nepravilno poredani zubi u djece su posljedica i upozorenje da se čeljust i lice vašeg djeteta ne razvijaju na pravilan način. Često puta su upravo loše oralne navike poput disanja na usta i nepravilnog načina gutanja glavni krivci zbijenih zuba.  Nepogodne navike ove vrste se mogu i trebaju riješiti što ranije da bi se spriječili ozbiljniji problemi sa zubima i zagrizom. Rana terapija postiže rezultate koje ne možemo postići nakon završenog rasta i razvoja.

Myobrace naprave pomažu ispraviti nepogodne navike u djece i omogućuju pravilniji razvoj lica i čeljusti. Najviše se koristi u dobi između 5-15 godina. Myobrace sustav aparata pristupa oralnom problemu na drugačiji način; umjesto klasičnog ortodontskog pomaka zuba, usmjeren je na  uklanjanje nepogodnih navika odnosno tzv. miofunkcionalnu terapiju.

Ova tehnika, ne samo da ravna zube, nego tretira uzrok zbijenih (neravnih) zuba i nepravilnog razvoja čeljusti. Ovi aparati se jednostavno koriste i nose se po noći te 1 sat dnevno.

Ciljevi ove miofunkcionalne terapije su ispravljanje načina disanja, funkcije oro-facijalnih mišića i oblika zubnog luka i položaja zuba. Poboljšavaju cjelokupan izgled lica, a zabavnim, interaktivnim pristupom potiču djecu da sama ispravljaju nepogodne navike.

Kontaktirajte nas

Strojarska 22/1.kat

HR-10000 Zagreb, Hrvatska

01 4640 900

095 351 1193

Radno vrijeme:

PON-SRI od 13 do 20 sati,
UTO-ČET-PET od 8 do 16 sati.

I po dogovoru.

Strojarska cesta 22, 10000, Zagreb, Croatia

© Dsmile

Share This