Damon sustav

Terapija Damon bravicama ne predstavlja samo posebno dizajnirane bravice, nego jedinstvenu filozofiju pristupa ortodontskoj  terapiji. Promatra se estetika cijelog lica i planira se terapija koja rezultira prekrasnim osmijehom.

Damon terapija je nastala na temelju analize fotografija “ holiwoodskih osmijeha „ i osmislila sustav koji će svima približiti sličan osmijeh.

Damon sustav je pasivni samoligirajući sustav koji primjenjuje blaže, gotovo prirodne sile za pomicanje zuba. Posebno dizajnirana zaobljena bravica ne primjenjuje gumice ili žičice, nego posebna vratašca koja omogućuju brži pomak zuba bez zatezanja. Za izradu ortodontskih Damon lukova koriste se tehnološki napredni materijali s memorijskim efektom koji pridonose efikasnom pomaku zuba. Sve to smanjuje potrebu za napravama za širenje zubnih lukova.

Takav sustav omogućuje veći razmak između kontrola i kraće vrijeme boravka na stomatološkom stolcu. Olakšano je održavanje oralne higijene, a dizajn bravice je privlačan i djeci i odraslima.

Rezultati pravilno vođene terapije su „puni“ osmijeh „od uha do uha“, skladan profil i naravno ravni zubi.

Kontaktirajte nas

Strojarska 22/1.kat

HR-10000 Zagreb, Hrvatska

01 4640 900

095 351 1193

Radno vrijeme:

PON-SRI od 13 do 20 sati,
UTO-ČET-PET od 8 do 16 sati.

I po dogovoru.

Strojarska cesta 22, 10000, Zagreb, Croatia

© Dsmile

Share This