Dermalni fileri

Starenjem, koža se mijenja što utječe na izgled lica i samopouzdanje. S godinama, srednji sloj kože postaje tanji zbog gubitka kolagena, te se smanjuje elastičnost i vlažnost kože. Također se gubi volumen lica uslijed preraspodjele i atrofije masnog tkiva i gubitka koštane mase.

Hijaluronska kiselina sastavni je dio naših stanica i međustaničnog postora. Starenjem, stanice gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, te se javljaju bore. Prve promjene se počinju događati već nakon 25. godine.

Fileri s hijaluronskom kiselinom djeluju tako da popunjavaju bore i blago definiraju izgled lica. Injiciranjem filera u kožu dolazi do privlačenja vode, a koži se vraća svježina i mladenački izgled. Cilj terapije je popuniti područja iz kojih je masnoća nestala, vraćajući volumen, a pokazalo se i da potiču regeneraciju i stvaranje novog kolagena.

Najčešće se koriste za:

  • povećanje volumena usana i definiranje granice usta
  • oblikovanje kontura lica
  • revitalizaciju kože
  • linije od nosa do usta (nazolabijalne bore)
  • linije oko usta
  • povećanje obraza
  • nadomjestak gubitka volumena tkiva i korekciju ožiljaka

Rezultat jednog tretmana vidljiv je odmah i traje (kod nekih proizvoda) i do godine dana. Hijaluronska punila (fileri) nježno ublažavaju znakove starenja i čine lice ljepšim i privlačnijim na tri ključna načina; revitaliziraju, podižu i definiraju.

Redovitom primjenom filera, razmaci između aplikacija se produžuju, a učinak je sve ljepši i efektniji. Dermalnim filerima postiže se prirodan izgled koji ne utječe na mimiku lica kao npr.botox.

Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati važne su prednosti ovog tretmana. Dermalni fileri omogućuju suptilnu kontrolu i jednostavno poboljšanje izgleda.

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju

Kontaktirajte nas

Strojarska 22/1.kat

HR-10000 Zagreb, Hrvatska

01 4640 900

095 351 1193

Radno vrijeme:

PON-SRI od 13 do 20 sati,
UTO-ČET-PET od 8 do 16 sati.

I po dogovoru.

Strojarska cesta 22, 10000, Zagreb, Croatia

© Dsmile

Share This